Kunst in de gemeente


informatie voor inwoners

Een kunstwerk, gemaakt door een in de gemeente Maasdriel wonende (of duurzaam werkende) kunstenaar.

De winnaar

Uit de drie werken met de meeste stemmen kiest de jury de winnaar. Het winnend kunstwerk wordt medio mei 2021 bekend gemaakt. Daarna zal het een jaar lang tentoongesteld wordt in de hal van het gemeentehuis en daarna gaat het weer terug naar de kunstenaar. De andere genomineerden zullen ook tentoongesteld worden tijdens de start van de expositie. Definitieve informatie over deze expositie volgt op een later tijdstip.

VOOR KUNSTENAARS

Dien een of twee (ontwerpen voor) kunstwerken in en maak kans op plaatsing van uw kunstwerk en een vergoeding van € 3.000,-.

Hoe voordragen?

Het betreft een kunstwerk dat gedurende een jaar geplaatst wordt in de hal van het gemeentehuis Maasdriel. Om mee te doen kunt u foto's aanleveren van een (of twee) bestaand(e) kunstwerk(en). U stuurt de foto’s (van bestaande werken) in de aanmeldperiode naar info@kunstindegemeente.nl. Lees eerst de spelregels.

Lees de spelregels en doe mee

Wanneer voordragen?

De voordrachtperiode loopt van {{ronde1_periode}}. De verkiezing onder inwoners vindt plaats van {{ronde2_periode}} en de winnaar wordt {{bekendmaking_periode}} bekend gemaakt.JURY

De juryleden in de gemeente {{gemeente}} zijn:

{{jurylid.naam}}